Може би искате да добавите ×
Продължи пазаруването

Възстановаване не средства

Моля, имайте предвид, че има някои поръчки, които не сме в състояние да приемем и те ще бъдат отменени от наша страна. Ние си запазваме правото, да анулираме поръчката по някаква причина.Например-недостатъчно количество от определена стока , грешки в продукта,грешка в информацията на продукта или в цената.Ние също така изискваме информация преди да приемем вашата поръчка. Ние ще се свържем с вас, във всеки случай, ако вашата поръчка е анулирана или относно всякакъв вид информация, която се изисква, за да приемем Вашата поръчка. Ако поръчката ви е отменена, след като сте заплатили с кредитната си карта е , сумата ще бъде кредитирана в профила Ви в рамките на 4-5 работни дни.

Отказване от клиента: преди изпращане

В случай, че получим известие за анулиране от ваша страна и стоката не е била изпратена от нас, ние ще отменим заповедта и да възстановим цялата сума в рамките на 4-5 работни дни.

Отказване от клиента: След Изпращане

От друга страна, относно отмяната на заповедта, след като пратката Ви е била изпратена , таксите за отмяна ще започнат да се прилагат, както следва - 5% от стойността на поръчката и транспортните такси, извършени по този определен ред.

Моля, обърнете внимание, че няма отказ за торти и свежи цветя след изппащането.