Може би искате да добавите ×
Продължи пазаруването

ЛИЧНИ ДАННИ

1. Какво означава Декларация за поверителност?

Благодарим Ви, че посетихте giftonline.bg .giftonline.bg се ангажира да зачита личната ви информация. Тази Декларация за поверителност е актуална в ефективна дата. На време, моля, проверете тази Декларация за поверителност, тъй като условията, може по всяко време, без предизвестие, да бъдат преразгледани. Ако,, изберете да не приемате условията на настоящата Декларация за поверителност, няма да имате достъп или да използвате giftonline.bg Моля, продължете да четете по-долу информацията за това как ние използваме и разкриваме лична информация.

2. Какви видове лична информация, giftonline.bg събира от вас?

Giftonline.bg –Услуги

Giftonline.bg събира определена лична информация чрез Giftonline.bg Услугите описано по-горе - включително и чрез нашият уебсайт. За да можете да правят поръчки, може да се наложи да се регистрирате или да предоставите определена лична информация. Тази информация може да включва, но не се ограничава до, вашето име, информация за контакт, имейл адрес, информация за плащане, информация за програмата или потребителско име и парола

Поръчка и Получател на Информация

Когато правите покупки чрез Giftonline.bg ние също може да изискаме от вас да предоставите адрес за фактуриране и подарък послание и да предоставите информация за получателя или потенциален получател на подаръка.

3. Как Giftonline.bg използва личната информация?

Giftonline.bg може да използва личната информация, с цел да се улесни използването на Giftonline.bg услугите, включително получаване, обработка, изпълнение и доставка на вашата поръчка. Ние може да използваме личната ви информация, за да ви идентифицираме, когато влезете в нашия Giftonline.bg сайт, за да ви осигурим по-добро пазаруване през Giftonline.bg или да персонализирате своя опит през Giftonline.bg Ние можем да използваме личната ви информация, за да разберем по-добре нашите клиенти и по-добре да ги обслужваме.Например, ние може да използваме личната информация за анализ на данните и сегментацията, познаване на нашите клиенти по всички наши различни платформи и марки, както и предоставяне на препоръки и напомняния за събития и други бизнес цели. Ние можем да използваме личната информация, тъй като считаме, че е необходимо за защита на нашите права, неприкосновеността на личния живот, безопасността или имущество, и / или този на нашите сътрудници, вие, или другите потребители.

Giftonline.bg може Ви изпращаме имейл съобщения или промоционални оферти към имейл адрес.

Уверяваме Ви, че вашата лична информация е безопасна и е сигурна в ръцете ни и ние няма да я споделяме с трети страни за пазарни цели без вашето одобрение и ние използваме само вашата информация, както е описано в нашата политика за конфиденциалност. Вашият личен живот е преди всичко наша грижа.