Може би искате да добавите ×
Продължи пазаруването

Често задавани въпроси

Как мога да се регистрирам в giftonline.bg?

За да започнете да пазарувате с giftonline.bg лесно можете да се регистрирате предоставяйки необходимата информация, като-Вашето име, имейл, Mobile No., Адрес, град, и т.н. Ние ви уверяваме, че информацията ви е защитена с нас. Информацията, която предоставяте ще ни помогне да се свържем с вас по отношение на вашите поръчки и сделки.

Какво е Моят профил?

След като се регистрирате в giftonline.bg "Моята сметка" опция раздел ще ви отведе къмвашият профил откъдето можете да регулоирате данните на акаунта ви.

Защо трябва да имам профил?

Има множество ползи за създаване на профил за giftonline.bg. В тоси смисъл можете да:

  • Прегледайте Любими продукти.
  • Редактиране на Вашите данни на профила, E-мейли и промоции.
  • Проверете История на поръчките и поддържане на адресна информация.
  • Виждате вашата кошница.

Как да пазарувам в онлайн магазина?

Просто разгледайте и започнете да добавяте продукти в Моята кошница или натискате бутона Купи. Ако искате да подарите подаръци на вашите близки хора по специални поводи само добавяте продукти към Моята кошница и не забравяйте да влезете в профила си. След като всички продукти са били добавени към вашата чанта може да обработите окончателното плащане на сделката.

Как може да се актуализират оферти и промоции?

Поддържайте връзка с giftonline.bg за най-новите оферти и промоции в сайта. По време регистрацията Ви предоставяме възможност да изберете имейл абонаменти. Вие също така ще намерите линк на различни страници на сайта, можете да изберете този вариант, за да се абонирате.

Можете просто да въведете вашия имейл ID и да ни го изпратите. За да се отпишете можете да го направите чрез секцията "My Account точка", ако сте член или от имейла, която сте получили в електронната си поща идентификатор.

Как мога да платя покупката си в giftonline.bg?

  • На първо място, натиснете бутона Купи или добави продукти към кошницата си.
  • Следващата стъпка е информация за пратката. Въведете адреса на получателя или изберете самостоятелно опция, за да го изпратите към себе си.
  • Кликнете върху бутона Продължи , за да въведете данни за плащане. Изберете желаната от вас дата на доставка и опция на плащане . Кликнете върху бутона "Продължи към плащане".
  • Последната стъпка, за да потвърдите транзакцията ви дава пълна информация за Вашата пазарска количка с транспортните такси.
  • Кликнете върху плати сега, за да преминете към плащането и да въведете данните от кредитната си карта .
  • e PAY ще ви изпрати имейл, който ви предоставя информация за статута на вашата покупка,на дата с желана от вас и информация за адреса на получателя.

Безопасно ли е да пазарувате с giftonline.bg?

giftonline.bg има интернет стандарт за сигурни транзакции. Всяка сделка се осъществава напълно чрез електронна PAY за да Ви предложим най-високите стандарти за сигурност в мрежата; за да гарантираме, че вашият опит за пазаруване остава личен, безопасен и сигурен.

Информация за вашата кредитна карта, отива в банката Ви, за издаване на разрешение директно през ePAY без никаква информация, която минава през нас. Вашата банка ще издаде код на одобрение, което ще бъде изпратено до нас.

Какво, ако има проблем с пратката?

Ако има някакъв проблем в обработването и изпращането на поръчката Ви, нашата грижа за клиента ще Ви помогне и отговори на вашите запитвания.

Email: giftonline_contact@yahoo.com

Защо да пазарувате с giftonline.bg?

Ключовият успеха да giftonline.bg е качеството на продуктите и бърза доставка, Всичко, което купувате онлайн е изключителено